Sportlik september/oktoober

Sportlik september/oktoober

Hansa koolis algas uus õppeaasta aktiivselt ning  sportlikult. 

Nagu tavaks saanud, siis õppeaasta jooksul toimub kaks spordipäeva: sügisene ja kevadine. 4.-9. klasside sügisene spordipäev toimus Tamme staadionil 20. septembril. Alustati pendelteatejooksudega, edasi sai ennast proovile panna 60m/100m jooksus, palliviskes/kuulitõukes ning  kaugushüppes. Paljud said võitu oma eelmistest tulemustest, mis pakkus suurt rõõmu ja rahulolu. Suur aitäh õpetajatele, kes olid terve päev erinevates punktides kohtunikud!

Juba nädal hiljem, 26. septembri päikselisel sügispäeval said kooli staadionil sportlikku päeva nautida 1.-3. klassid. Üksteisega mõõtu sai katsuda nii 60 m jooksus, tiigi jooksus, palliviskes kui ka kaugushüppes. Kaugushüpe valmistas lastele eriti suurt põnevust, kuna hüpata sai uude äsjavalminud kaugushüppe kasti.

Kahe sportliku päeva vahele mahtus 22. septembril Tartu kesklinnas toimunud Mesikäpa heategevusjooks, mille eesmärgiks on toetada õnnetuse või haiguse läbi liikumisvõime kaotanud laste ravi. Hea meel on tõdeda, et ainuüksi meie koolist osales 5.-9. klassist kokku ligikaudu sada õpilast. 

Nagu ilmselt paljudes koolides, tähistas ka Hansa Kool septembri lõpus üleeuroopalist spordinädalat, mille eesmärk on tõmmata kehalisele aktiivsusele ja tervislikele eluviisidele suuremat tähelepanu. Spordinädalal said õpilased oma oskusi proovile panna takistusraja läbimisel, täpsusvisetes ning limbovõistlusel. Tänud õpilasesindusele! Külas käisid ka JJ Street tantsustuudio õpetajad, kes viisid läbi meeleolukad tantsuvahetunnid. Õpetajatel oli võimalus kahe 8. klassi õpilase eestvedamisel tutvuda sulgpallimänguga. 

Ka oktoobrikuu on jätkus sportlikult. 

02.10 osalesime erinevate vanusegruppidega Tartu Tamme staadionil toimunud teatejooksude päeval. Kokku osales üle Tartu linna 10 kooli. 

Meie kool oli esindatud kõikides vanuseklassi jooksudes. Toimunud jooksud olid väga võitluslikud ning tihedad. Rõõm oli näha, et õpilased võistlesid südikalt ning sära silmis. 

Märkimist väärib 8.-9. klassi õpilaste osalemine  4x 400m jooksus, kus neiud saavutasid tubli 4.koha.

Võistkonda kuulusid: Romili Vakk, Anna Šarapova, Marjette Tiirik, Kristiina Salu.

03.-04.10 toimusid  Annelinna kunstmurul jalgpallivõistlused.

Nooremas vanusegrupis 1.-5. klass osales 11 võistkonda. Poisid said alagrupis kaotuse ning kaks viiki. Kokkuvõttes tubli 7.-8. koht.

Võistkonnas mängisid: Mairon Aave, Arlen Davõdov,  Juan Pablo Ibañez Sanchis, Riko Juus, Henri Ristla, Raimond Rops, Tomás Xavier Costa, Kevin Klais, Rodin Nikiforov.

Vanemas vanusegrupis 6.-9. klassi poisid said alagrupis ühe võidu ja ühe kaotuse. Kokkuvõttes 6.-9.koht.

Võistkonnas mängisid: Aron Noor, Ryan Raudsepp, Sander Rebane, Stenver Jõemets, Andry Ventsel, Marcos Allekõrs, Gren Hirmo, Kalmer Kiiver, Kristjan Ling, Maksim Šemenjov, Samuel Martinez Revert, Mihkel Brenner, Andri Toom, Santiago Jose Libetti Ladera.

Täname kõiki tublisid sportlasi kooli esindamast!